torsdag den 11. november 2010

I love this kind of tendency, where super starz make really long videos with stories.
Secretly, I'm a fan of both Lady Gaga and Kanye West (but I guess it's not that secret anymore). Though I think Kanye West is a fucking dickhead, I have to admit his music is cool and this video is fantastic. I didn't think he was capable of doing something like this.And then of course, there's Telephone by Lady Gaga. Also pretty niiiice.


Last but not least, M.I.A. (who's amazing on a daily basis) made this one. Don't watch if you're faint-hearted and/or ginger. It's really.. well, horrible.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Runaway er noget af det mest prætentiøse jeg har set inden for pop-kulturen i 0'erne. En sort R'n'B-version af The Wall.
Telephone er godt skruet sammen, men lider en smule af det samme som eksempelvis 'Alejandro'- hun propper alt for mange stilarter og emner ind i én musikvideo. Hun skriver tilstrækkelig gode sange, og bliver sikkert ved i lang nok tid endnnu, til at kunne lave noget med alle forskellige genre. Det jeg bedst kan lide ved 'Telephone' er den Tarantino-steming der opstår ved dessert-highway-turen og diner'en.
M.I.A.-videoen er både interessant og alternativ og samtidig autentisk. Det er en spændende idé, som stort set ikke ville kunne fremført bedre.
Ale dette er min mening, modtager gerne feed-back.

Sally Kamille sagde ...

Jeg synes det er fedt, at store stjerner der plejer at være til kun for at tjene penge nu "tør" at lave lange videoer, som man skal tage sig tid til at se og forstå, i stedet for en video udelukkende bestående af vind i håret og lækre dansere på præcis 2 minutter og 30 sekunder. Synes dog også godt det nogle gange kan blive lidt for meget i både Runaway og Telephone.
Jeg synes det er fedt at der på en måde er kommet en ny dimension til pop musikken, så folk som normalt ikke lytter til pop (mig, fx) nu faktisk kan finde nogle gode ting i det. Jeg er generelt bare træt af den der fastlåste genreopfattelse, så det er fedt der er nogle der bryder det lidt!

Desuden er især Runaway ret flot visuelt og det kan jeg virkelig godt lide!