mandag den 25. april 2011

Turkish Market

The first (and one of the best!) thing we did in Berlin was to visit the Turkish market between Kreuzberg and Neukölln. The atmosphere was exotic and hectic and positive and I just couldn't keep from smiling.

We bought sooo much food to bring home. Mangos, oranges, grapes, feta cheese, tomatoes, Turkish bread, humus and much more.

It's there every Friday and Tuesday from noon - 6 PM. The street's called Maybachufer, it's right by the water. Take the U-Bahn (U8) to Schönleinstraße and just go straight north from there! You should really do it when in Berlin.


And this is what we ended up with back home.. best.. dinner.. ever!

5 kommentarer:

Pauline sagde ...

Hej Sally. Meget interessante billeder! De personer på billederne, du ikke kender, har du spurgt dem om tilladelse til at blive fotograferet, eller har du bare gjort det i smug? F.eks. kvinden med tørklædet..
Venligst Pauline.

Bella sagde ...

Lækkert Sally! Du kan lige tro man bliver misundelig

Sephira sagde ...

Love the pictures!

Seph xx

Sally Kamille sagde ...

Hej Pauline :)
Mange af mændene råbte at jeg skulle tage billeder af dem og begyndte straks at posere, fx ham bag kød-disken (puuh, et klamt ord). Andre kiggede på mig og mit kamera og ignorerede det bare (det opfatter jeg som stiltiende accept). Men lige hende kvinden med tørklædet det var totalt snigeren og lidt tilfældigt. Tænkte i hvert fald ikke så meget over, at jeg tog det.
Det er fotografens evige dilemma, det der med at tage billeder af folk uden at de ved det. Det er sgu tricky. Men et er sikkert - det billede ville aldrig være blevet taget, hvis jeg havde spurgt om lov (men så kan man så spørge sig selv om hvor vigtigt det egentlig også er... argh, se det er totalt svært!)

Pauline sagde ...

Okay, det var ret rart at få dine ord på et dilemma, jeg også selv til tider står i, hvor jeg altid bliver i tvivl, om det nu er OK at fotografere de ukendte. Det er nemlig tricky, som du selv siger. Men du gør det godt, Sally.